Porezno savjetovanje

Porezno savjetovanje s ciljem smanjivanja poreznih troškova. Mi ćemo Vas obavještavati o svim novostima, te promjenama poreznog zakona. Iskoristite sve mogućnosti kako bi poboljšali vlastito poslovanje.

Kako se povećava veličina firme čini se da one troše proporcionalno više novca na unutarnje racunovođe ili porezne savjetnike koji se unutar firme bave s ispunjavanjem porezne obveze što ima svoje pozitivne i negativne strane. Ipak jedno je sigurno što je veličina tvrtke veća to je složenost optimalnog izračuna porezne obveze veća ali su i prilike za uštedu značajnije. U Hrvatskoj se, a i u svijetu, manje tvrtke a pogotovo obrtnici u velikom postotku oslanjaju na vanjskog računovođu ili poreznog savjetnika.

Inače u poslijednje vrijeme je dokazano da je vanjski porezni savjetnik, odnosno vanjski suradnik za porezno savjetovanje puno isplativija investicija nego zapošljavanje djelatnika koji će biti zadužen za neprofitabilni posao. Naime umjesto još jednog zaposlenog u računovodstvu, možete zaposliti radnika u proizvodnji.

Već najavljene strukturne promjene u poreznom sustavu i poreznoj politici Republike Hrvatske dodatno će povećati troškove poslovanja poduzetnika. Najave smanjenja sive ekonomije i pojačanog nadzora pravilnog poslovanja te prisilne naplate od strane Ministarstva financija sigurno ne zvuče ugodno, na Vama je da se na vrijeme odlučite za sigurnost i profitabilnost Vašeg poslovanja.

Dajemo savjete o svim poreznim pitanjima koja se odnose na poslovanje trgovačkih društava (d.d. i d.o.o, j.t.d) te obrte i slobodna zanimanja, a odnose se na porez na dodanu vrijednost, porez na dobit, porez na dohodak, porez na promet nekretnina kao i druge poreze.

Pošaljite nam upit