Petrana Drvar, voditelj financija i računovodstva

Knjigovodstvo Želja pomoći će Vam na putu do upjeha Vaše tvrtke!

Želja knjigovodstvo

Želja knjigovodstvo utemeljeno je početkom 1994. godine i do danas uspješno vodi knjigovodstvo i računovodstvo nizu hrvatskih poduzeća.

Naša ideja je pružanje kompletne usluge knjigovodstva, računovodstva i savjetovanja svim poslovnim subjektima. Pouzdan smo partner s dugogodišnjom tradicijom u praćenju razvoja i poslovnog uspjeha Vaše tvrtke kao i u uspješnom rješavanju bilo kakvih problema koji se mogu javiti u Vašem poslovanju. Naši vjerni i brojni klijenti prepoznali su kvalitetu i visoko ocijenili naš odnos i brigu te posebnu pažnju koju posvećujemo svakom našem cijenjenom klijentu.

Kvalitetno i uredno knjigovodstvo i računovodstvo jedan je od bitnih elemenata na putu do upjeha Vaše tvrtke! Knjigovodstveni servis Želja rado će Vam pomoći!

Gradimo dugoročne poslovne odnose sa našim klijentima uz potpuno povjerenje

Naši klijenti

Gradimo dugoročne poslovne odnose sa našim klijentima uz potpuno povjerenje.

Naši su klijenti prepoznali kvalitetu i predanost visokim poslovnim standardima, ali i posebnu pažnju koju Želja knjigovodstvo posvećuje svakom korisniku svojih usluga. Važno je naglasiti da pratimo nove propise i zakone i pravovremeno informiramo naše klijente o svim novostima vezanim za poslovanje.

Rješavamo sva Vaša administrativna pitanja

Naše usluge

Knjigovodstveni servis Želja rješava sva administrativna pitanja Vaše tvrtke te na taj način omogućava da se posvetite drugim zadacima bitnima za Vaš posao.

Knjigovodstvene i računovodstvene usluge pružamo tvrtkama, obrtima, pravnim i fizičim osobama, a kompletnu uslugu možemo pružiti i turističkim agencijama i poduzećima te stranim pravnim osobama.

Dokumentacija se redovno i ažurno evidentira u poslovnim knjigama tako da u svakom trenutku možete dobiti uvid u svoje poslovanje, što smatramo izuzetno važnim za poslovni uspjeh svakog poduzetnika.

Koristimo usluge konzultantskih kuća, savjetnika Ministarstva financija i Porezne uprave, te pratimo promjene u zakonima iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava kao i svih zakonskih propisa i regulativa, te Vas zastupamo u postupcima nadzora od strane nadležnih organa.

Prilagođavamo svoje usluge klijentima kako bi  Vas oslobodili administracije ta na taj način uštedili vaše dragocjeno vrijeme kako bi ga vi posvetili razvoju svoje osnovne djelatnosti.

Radno vrijeme i lokacija

Radimo od ponedjeljka do petka od 9 - 17 sati. Na posebne zahtjeve usklađujemo svoje vrijeme prema Vama.

Naš ured se nalazi u ulici Ive Robića 2 (Hotel "I", 3. kat), 10000 Zagreb.

Kako doći do nas pogledajte na interaktivnoj karti.

Želja knjigovodstvo Vas rado savjetuje i konzultira

Ako ste poduzetnik, a želite znati:

Kako osnovati tvrtku ili obrt u Hrvatskoj? Koliko platiti porez? Imati  kvalitetno i uredno knjigovodstvo? Koji nas novi zakoni i propisi očekuju? Želite dobiti odgovarajući porezni savjet?

Obratite nam se s povjerenjem! Na sva vaša pitanja rado ćemo odgovoriti a suradnju vezano za Vaše poslovanje ostvarujemo s revizorskom kućom  i odvjetničkim uredom.

Uz razumne cijene, profesionalan odnos prema radu, stručnosti i kvaliteti, ukoliko započinjete novi posao ili ste ponovo u potrazi za kvalitetnijim i stručnijim vođenjem poslovnih knjiga, nazovite nas ili nam se javite putem kontakt obrasca kako bi dogovorili neobavezan  poslovni sastanak.

Sigurnost u poslu usklađenom sa zakonima i propisima RH

Politika kvalitete

Sigurnost u poslu usklađenom sa zakonima i propisima RH

Vaše poslovne knjige vodimo prema uputama Porezne uprave te je zajamčena usluga koja je u cijelosti usklađena sa zakonima i propisima RH. Koristimo usluge konzultantskih kuća, savjetnika Ministarstva financija i Porezne uprave, te pratimo promjene u zakonima iz područja poreznog zakonodavstva i trgovačkog prava kao i svih zakonskih propisa i regulativa, te Vas zastupamo u postupcima nadzora od strane nadležnih organa.